جدال با مرگ | روایت ۲ ساعت اضطراب و دلهره در عملیات نجات جان پاکبان مشهدی گرفتار در سیل + ویدئو خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای معلمان بازنشسته سال ۱۴۰۰ آموزش‌ و پرورش: سوالات امتحان علوم خارج از کتاب درسی نبود آموزش تهیه چند نوع دسر و نوشیدنی با توت فرنگی همه چیز درباره خواص گوجه سبز | میوه ترش و خوشمزه بهاری چند صبحانه فوق العاده برای کودکان| راهنمای کامل صبحانه برای کودکان ثبت تردد بیش از ۲ میلیون وسیله نقلیه در راه‌های خراسان رضوی جذب ۱۱ هزار معلم جدید در خراسان رضوی برای سال تحصیلی ۱۴۰۳ تسویه حساب معوقات حقوق بازنشستگان شروع شد (۸ خرداد ۱۴۰۳) | زمان اجرای همسان‌سازی با احکام جدید اعلام شد خبر جدید درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ۱۴۰۳ | بازنشستگان منتظر خبر‌های خوش همسان‌سازی حقوق باشند (۸ خرداد ۱۴۰۳) کافه سگ‌ها در تهران پلمب شد + فیلم توقف پنج‌ساعته پرواز‌های بین‌المللی مهرآباد در روز ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ سؤالات امتحان علوم پایه نهم دانش‌آموزان را شوکه کرد اطلاعیه مهم تأمین‌اجتماعی: بیمه‌شدگان اطلاعات حساب خود را به‌روز کنند + لینک سایت پرداخت معوقات حقوق فروردین بازنشستگان کشوری در برخی استان‌ها آغاز شد + جزئیات (۸ خرداد ۱۴۰۳) ثبت‌نام بیش از ۲۷ هزار جامانده نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳
سرخط خبرها

طرح دیوار حائل سنگی مسجد کبودگنبد اجرا شد

  • کد خبر: ۲۵۷۳۲
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۱
طرح دیوار حائل سنگی مسجد کبودگنبد اجرا شد
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی از اجرای طرح دیوار حائل سنگی مسجد کبودگنبد واقع در کلات نادری برای جلوگیری از خطر سیل خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، مرجان اکبری اظهار کرد: مسجد کبودگنبد از جمله بنا‌های مذهبی و منحصربه‌فرد در کلات است که به صورت چهار ایوانی طراحی شده و قدمت آن مربوط به دوره افشاریه است. این مسجد در سال ۱۳۴۶ با شماره ثبت ۶۶۱ در فهرست آثار ملی ثبت شد.

او افزود: هم‌زمان با ثبت این اثر در فهرست آثار ملی ایران اقدامات استحکام‌بخشی و حفاظتی برای ایجاد سلامت آن انجام شده و هر ساله اعتبارات مناسبی برای مرمت این بنا اختصاص داده شده است و تاکنون ادامه دارد. از سال گذشته نیز بخش جدید از عملیات حفاظت و مرمت بنای مسجد کبودگنبد آغاز شد.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی با اشاره به آب‌گرفتگی این بنا به دلیل پایین‌تر بودن از سطح خیابان، اظهار کرد: پس از اینکه در سال گذشته این بنا دچار آب‌گرفتگی شد، برای جلوگیری از خطر سیل طرح دیوار حائل سنگی این بنا اجرا شد.

اکبری تصریح کرد: ادامه این طرح با کمک فرمانداری شهرستان کلات و اداره میراث فرهنگی این شهرستان در حال انجام است. همچنین طرح مرمت و احیای این مسجد نیز در حال مطالعه است که به‌زودی ارائه خواهد شد.

گفتنی است: در شهرستان کلات ۱۱۶ اثر تاریخی شناسایی شده است که تاکنون ۳۴ اثر در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->